top of page

Hoe...

Wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen, heb je een vraag of wil je meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem dan even contact op. Ik contacteer je zo snel mogelijk. Voor volwassenen en jongvolwassenen.

Tijdens het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek luisteren we samen in alle rust naar jouw verhaal,  de manier waarop jij in het leven staat. We bekijken samen wat coaching voor jou kan betekenen. Kijk ook even in het menu bij de desbetreffende pagina om meer inzicht te krijgen in de begeleiding en het traject.

              Als burn-out coach ondersteun ik je bij het herstel na burn-out, we werken toe naar een duurzaam herstel. Ook het voorkomen of preventief handelen tijdens/na een burn-out is belangrijk, je zal leren hier waakzaam over te zijn en er naar te handelen. 

              Bij Mindfulness gaan we op zoek naar bewustwording die ontstaat in het moment. ​Doe dingen langzaam en met aandacht. Je in het hier en nu bent, wat betekent dat je leert om je gedachten beter te categoriseren en te focussen, en met je aandacht bent in je lijf, of bij wat je aan het doen bent. Hartcoherentietraining kan ook worden toegepast.

              Vertragen en onthaasten, een heel belangrijk element naar herstel. Ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen, begeleide meditatie, wandelen, aandacht voor je innerlijke "ik". Je hoofd en je gedachtengang tot rust brengen.       

              Elke sessie bestaat steeds uit een individuele begeleiding. Tijdens een sessie staat het vinden van jouw oplossingen centraal. Voor een sessie nemen we ongeveer een uur. Soms kan deze wat korter zijn of soms ook even iets langer.

Het is ook mogelijk (indien het weer het toelaat) om naar buiten te gaan en de rust van de natuur te ervaren.

En ook belangrijk dat je samenwerkt met iemand waar je je goed bij voelt, en dat is soms even aftasten, voor jou en voor mij.

Als ik merk dat je een andere benadering of behandeling nodig hebt zal ik je doorverwijzen. Het is belangrijk dat je de juiste therapie kan krijgen.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

                                        "In onszelf vinden we de bron om onszelf te genezen en oneindig gelukkig te zijn"

Stress is caused by being 'here' but wanting to be 'there'...

Contact

Dank je voor je bericht.

Ik neem  zo spoedig mogelijk contact met je op.

bottom of page